Smart Building technologie

logo

Als eerste bedrijf op de Nederlandse markt is HC RT gestart met het ontwikkelen van Smart Building technologie als onderdeel van zijn techniekpakket. De eerste volledige integratie is uitgevoerd in kantoorgebouw The Edge aan de Zuidas in Amsterdam, het meest intelligente (en duurzaamste) gebouw ter wereld. HC RT ontwerpt, levert, installeert, integreert, beheert en onderhoudt:

- Gecertificeerde, technische gebouw ICT netwerk infrastructuren
- Gecertificeerde cyber security technologie
- Cloud oplossingen
- Software as a Service (dienstverlening) 

De meet- en regelinstallatie en de Smart Building infrastructuur kunnen volledig geïntegreerd zijn tot één systeem.

Hardware

HC RT ontwerpt, installeert en beheert - samen met een gekwalificeerde en gecertificeerd partner -de infrastructuur voor “alle” datatransport van het hele gebouw. Deze infrastructuur bestaat uit een robuuste, flexibele en schaalbare IP backbone voor het veilig, snel en gescheiden transporteren van data uit het gebouw naar diverse cloud platfora en bewerkte data weer terug het gebouw in naar de (mobiele) devices van de gebruikers.

Software

De datatransport-infrastructuur wordt beveiligd met gecertificeerde en geavanceerde cyber security technologie op basis van 365/24 monitoring en meervoudige authenticatie technieken. Cyberbedreigingen worden continu wereldwijd gemonitoord en beveiliging wordt continu geüpdatet.

Het GebouwBeheerSysteem of GBS draait niet meer fysiek op een server in het gebouw, maar wordt als SaaS cloudoplossing aangeboden. Hierdoor houden we de systemen eenvoudig en continu up-to-date en veilig.

Diensten

HC RT biedt een breed pakket aan SaaS diensten aan voor het bedienen, beheren, monitoren en onderhouden van de geleverde Smart Building technologie.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen