Het belang van gebouwbeheer

Toenemende technische complexiteit, steeds bredere integratie met alle gebouwinstallaties en een grotere afhankelijkheid van gebruikers van moderne gebouwautomatisering hebben het belang van het (zeer) frequent monitoren en beheren van installaties sterk vergroot.

Veilige toegang

Ook bij regelinstallaties wordt de invloed (en daarmee de waarde) van data steeds groter. Bij Smart Building technologie is data de centrale driver. Alle door HC RT geleverde regelinstallaties en GebouwBeheerSystemen zijn eenvoudig op afstand, via een continu gemonitorde Cyber Secure verbinding, te beheren.

Specialisten

Vanuit het beheercentrum in Purmerend worden installaties op basis van afgesloten contracten door medewerkers van HC RT gemonitord en beheerd. Dit zijn specialisten die beschikken over een langjarige kennis en ervaring op het gebied van systeemontwerp, systeemintegratie, communicatieprotocollen, (binnen)klimaattechniek, energietechniek, IT techniek, data en Cyber Security.

Samenwerking

Optimaal installatiebeheer werkt alleen wanneer er een nauwe samenwerking is tussen de gebruikers, de gekozen onderhoudspartij én de specialisten van HC RT. Gezamenlijk beheren zij alle aspecten van de installaties en het gebruik ervan, om zo een optimale en probleemloos functionerende werking te garanderen.

We helpen u graag verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van beheer, service en onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons serviceteam op!