NL

Delta Controls

HC RT is sinds een aantal jaren officieel partner van Delta Controls in Nederland. Delta Controls is één van de grootste, onafhankelijke producenten van gebouwautomatiseringssystemen met meer dan 300 partners verspreid over meer dan 80 landen. Delta Controls is meer dan 30 jaar geleden ontstaan uit de grootste systeem integrator in Noord Amerika; zij waren leverancier van het eerste, volledig geïntegreerde native BACnet-GBS.

BACnet
Delta Controls heeft een leidende rol gespeeld in de ontwikkeling van het BACnetprotocol. Het bedrijf was één van de eerste leveranciers met een volledig BTL-gecertificeerd operator workstation en heeft de meest robuuste BACnet productarchitectuur beschikbaar. Het Delta Controls gebouwautomatiseringsysteem is het eerste, volledig geïntegreerde BACnet-systeem dat volledig interoperabel en web based is. Het systeem heeft de meest uitgebreide implementatie van BACnet, het is native voor alle producten op alle niveaus van het gehele systeem.

enteliSYSTEM
De nieuwste generatie van gebouwbeheersystemen van Delta Controls heet enteliSYSTEM. Het systeem is opgebouwd uit een Automation Engine (de hersenen van het systeem), expansiemodules en I/O-modules. Deze modulariteit garandeert dat het systeem specifiek voor de gewenste toepassing wordt samengesteld.

Op naregelniveau bestaat het systeem uit 3 series producten: systeemregelaars, MSTP applicatieregelaars en Power over Ethernet (POE) applicatie-regelaars. Op opnemerniveau is een complete range aan bedrade en draadloze sensoren leverbaar. Het enteliSYSTEM is volledig modulair en schaalbaar en heeft applicatiespecifieke oplossingen op het gebied van naregelingen.

Building Analytics
Met CopperTree heeft Delta Controls recent het eerste echt werkende building analytics systeem voor integriteit en energie geïntroduceerd. Het systeem verzamelt continu (24/365) data uit het GBS en stelt deze veilig. Hierna wordt de data omgezet in informatie en geanalyseerd, vervolgens wordt de gebruiker geadviseerd over afwijkingen, systeemonderdelen die (langzaam) slechter gaan presteren en energiegebruik. Het systeem wordt volledig projectspecifiek ingericht inclusief Key Performance Indicatoren (KPI’s) van de onderhoud- en beheerpartij.

Bezoek de website van Delta Controls voor aanvullende informatie.