NL

Netformatie

HC RT is partner van Netformatie op het gebied van technische ICT netwerken, Cyber Security & Cloud oplossingen. De samenwerking heeft geresulteerd in de ontwikkeling van diverse technische ICT oplossingen waaronder een robuuste en schaalbare netwerktechnologie en infrastructuur, gecertificeerde Cyber Security technologieën en oplossingen alsook slimme Cloud oplossingen.

Toenemend aantal verbindingen
Kenmerkend voor het huidige netwerktijdperk is het almaar toenemende aantal verbindingen tussen mensen, apparaten en informatie. Als specialist op het vlak van strategie, implementatie en beheer van netwerkomgevingen en datacenters weet Netformatie als geen ander dat een ICT-netwerk uit een steeds groter aantal bekende én onbekende, permanente én tijdelijke verbindingen bestaat.

Het aantal punten in het netwerk waarop een gebruiker toegang kan krijgen tot ICT-systemen groeit sterk. Enerzijds biedt dit grote voordelen zoals het onafhankelijk van tijd en plaats beschikbaar zijn van primaire processen, meer samenwerkingsmogelijkheden zowel binnen als tussen organisaties en het ontsluiten van informatie voor interne en externe gebruikers. De keerzijde is dat uitdagingen op het vlak van beschikbaarheid, prestaties en beveiliging van informatiesystemen flink toenemen.

Samenwerking
De samenwerking tussen Netformatie en HC RT heeft geleid tot de ontwikkeling van een robuuste, schaalbare en veilige technische ICT technologie en infrastructuur, zodat een Smart Building platform ontstaat voor de volledige integratie van hardware en software systemen.

 Bezoek de website van Netformatie voor aanvullende informatie.