Rosenberg Ventilatoren onderdeel HC Groep

rosenberg_nieuws.jpg
05 december 2022

Rosenberg Ventilatoren, producent en leverancier van luchtbehandelingskasten en ventilatoren, is per 2 december 2022 onderdeel geworden van HC Groep.

Met deze acquisitie versterken wij als organisatie onze marktpositie in Nederland als toonaangevende speler op het gebied van hoogwaardige luchtverdeelapparatuur, luchtverdeelcomponenten, klimaatplafonds, ventilatiesystemen en gebouwautomatisering. Rosenberg Ventilatoren is sinds 1983 actief als producent en leverancier van luchtbehandelingskasten en ventilatoren met een snel groeiend marktaandeel en een sterke focus op een kwalitatief hoogstaande range modulaire composiet luchtbehandelingskasten, welke uniek is binnen Europa.

Rens Viëtor en Martin Jonker, directeuren en eigenaren van Rosenberg:

“We geloven dat het bieden van unieke, duurzame systemen en producten in combinatie met een uitstekende dienstverlening het verschil maakt. HC Groep zal onze reikwijdte in de markt vergroten en bijdragen aan een verdere professionalisering van ons bedrijf, daarnaast kunnen we elkaars marktpropositie versterken. We zijn enorm verheugd dat we elkaar gevonden hebben en wij de continuïteit van ons bedrijf hebben kunnen waarborgen”.

Ron van Kan, CEO HC Groep:

“We zijn enthousiast over de fit tussen HC Groep en Rosenberg Ventilatoren. Onze visie op de toekomstige markt en de rol van innovatieve, duurzame luchtbehandelingssystemen sluiten naadloos op elkaar aan. Met de komst van Rosenberg verwelkomen we een toonaangevende producent met een unieke en complementaire productrange binnen onze groep”.

Van links naar rechts op de foto:
Rens Viëtor & Martin Jonker (Rosenberg Ventilatoren) en Jos van Gelder & Ron van Kan (HC Groep)

Over Rosenberg Ventilatoren

Sinds 1983 is Rosenberg Ventilatoren actief als producent en leverancier van luchtbehandelingskasten en ventilatoren. Met 50 medewerkers in Nederland realiseert Rosenberg Ventilatoren een omzet van circa € 12 miljoen.

Voor meer informatie over de bedrijven verwijzen wij graag naar: www.rosenberg.nl

Meer nieuwsberichten

Online conferentie: Bits, Bricks & Behaviour 2020

veiligwerken.png

Over veilig werken en de NEN 3140

hcgroep_thepulse_671x353.jpg

The Pulse of Amsterdam