NL

OVG Real Estate

HC RT is partner van OVG Real Estate op het gebied van het ontwikkelen, leveren, implementeren, beheren en onderhouden van regeltechniek en Smart Building technologie, infrastructuur en dienstverlening.

De samenwerking is gestart met de ontwikkeling van het Smart Building platform voor kantoorgebouw The Edge te Amsterdam, het slimste gebouw ter wereld.


The Edge te Amsterdam

OVG is het grootste Real Estate Technology bedrijf in Nederland, met sterke wortels in Duitsland en zojuist gestart in de Verenigde Staten. Het bedrijf ontwikkelt intelligente, high-tech kantoorgebouwen die altijd beschikken over een duurzaam karakter. De missie is om gezondere werk-, leef- en leeromgevingen te creëren door de toepassing van slimme technologie. De organisatie werkt met een team van ondernemende professionals, die een sterke visie hebben op het eigen vakgebied en de wereld om ons heen. Vanuit deze visie verleggen ze telkens weer opnieuw de grenzen en blijft het bedrijf zich continu innoveren.

Visie OVG
"Nooit eerder in de geschiedenis woonden zoveel mensen in stedelijke gebieden. Nu is dat al meer dan de halve wereldbevolking, maar daar zal het niet bij blijven. De nieuwe realiteit is een wereld waarbij we met steeds meer mensen op een klein oppervlak leven, werken, recreëren en reizen.

Hoe zorg je dat onze leefomgeving gezond blijft? Hoe maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van natuurlijke hulpbronnen? En hoe maak je daarbij slim gebruik van nieuwe technologieën? OVG Real Estate zoekt dagelijks naar de antwoorden op deze vragen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat gebouwen meer zijn dan een combinatie van materialen. Het zijn omgevingen waar we elkaar ontmoeten, waar we samenwerken met collega’s, waar we worden geïnspireerd, waar we het beste in onszelf én in anderen naar boven halen. Daarom stelt OVG Real Estate de hoogste eisen aan deze plekken."

De pijlers van OVG

  • Sustainability - mooi, betaalbaar & verantwoord
  • Technology - duurzamer, maar vooral intelligenter
  • Living & Working - gezond evenwicht

Samenwerking
De samenwerking tussen OVG en HC RT heeft geleid tot de ontwikkeling van robuuste, schaalbare en veilige Smart Building platformen waarbij hardware en software systemen volledig worden geïntegreerd voor de ultieme gebruikerservaring. Samen met andere ontwikkelingspartners worden steeds de nieuwste technieken geïmplementeerd om gebouwen steeds slimmer te maken.

Bezoek de website van OVG Real Estate voor aanvullende informatie.