NL

Laat u inspireren door onze oplossingen...

De verschillende bedrijven binnen SIG Air Handling Nederland leveren hun bijdrage aan mooie, bijzondere projecten, zowel in binnen- als buitenland. De bedrijven werken niet alleen zelfstandig, maar zoeken elkaar onderling juist ook op. Door de aanwezige kennis en kunde te bundelen, zijn wij in staat om oplossingen aan te bieden die elkaar aanvullen en complementeren. Dit gegeven, samen met onze kennis van de markt en de geldende eisen en richtlijnen, maakt ons tot een geschikte partner voor alle niveau's binnen de bouwkolom. Laat u inspireren door onze actuele projecten.

Selecteer land
Nederland

SPARK

Amsterdam

Amsterdam | Door: HC RT - Barcol-Air - HC KP

Project

Ideaal gelegen in een van de belangrijkste zakenwijken van Amsterdam staat SPARK - het eerste Smartbuilding gebouw dat HC RT in samenwerking met OVG heeft opgeleverd. Het kantoorgebouw staat ook wel bekend als Busitel II, het voormalig hoofdkantoo...

Ontdek SPARK

Project

Met een BREEAM score van 98,4% is The Edge, gelegen aan de Zuidas van Amsterdam, het meest duurzame gebouw ter wereld. Verschillende divisies van SIG Air Handling Nederland hebben een actieve bijdrage aan deze prestatie geleverd.

Ontdek The Edge

The Edge

BREEAM score 98,4% (5 sterren)

Projectplaats: Amsterdam

Kantoorgebouw ExtraVerde

GBS gecombineerd met mobiele applicaties

Projectplaats: Ypenburg

Project

Slimme, mobiele applicaties gericht op prestatie- en energiemonitoring zijn toegepast in het Gebouwbeheersysteem van kantoorgebouw ExtraVerde.

Ontdek Kantoorgebouw ExtraVerde

Project

Flagship store gelegen in 15.000 m² groot complex welke is voorzien van unieke glazen overkapping. 

Ontdek Prénatal Hearts

Prénatal Hearts

Aansturing zonwering via GBS

Projectplaats: Amersfoort

KPMG Langerhuize

Comfort & Beleving

Projectplaats: Amstelveen

Project

De gebogen gevels voorzien van vinnen, vides en zwevende vergaderzalen maken het hoofdkantoor van KPMG een bijzondere verschijning. 

Ontdek KPMG Langerhuize

Project

De 90 meter hoge kantoortoren Van Egeraat welke gesitueerd is op de Zuidas in Amsterdam is een bijzonder ontwerp, ook wel bekend onder de noemer The Rock.

Ontdek Van Egeraat

Van Egeraat

Geïntegreerd & Webbased systeem

Projectplaats: Amsterdam