Teesing Group | Rijswijk

Met de upgrade van de bestaande regelinstallatie beschikt Teesing Group over een toekomstbestendige regeltechnische infrastructuur

Teesing Group | Rijswijk

Opdrachtgever:
Schouten Techniekgroep BV

Projectintroductie

In 2019 heeft Teesing Group het voormalige pand van het Algemeen Nederlands Persbureau aangekocht en compleet laten renoveren. Hierdoor voldoet het pand weer aan de huidige eisen op het gebied van binnenklimaattechniek. Medio december 2019 heeft de Teesing Group het gerenoveerde bedrijfspand betrokken.

HC RT was nauw bij de upgrade van het pand betrokken. Na een goed gesprek en een schouwing van onze verkoopadviseur, heeft HC RT een projectvoorstel uitgebracht. Aansluitend hebben we de inkoopopdracht van Schouten Techniekgroep B.V. mogen ontvangen voor het upgraden van de bestaande regelinstallatie.

Leveromvang

Bij de upgrade van het gebouwbeheersysteem was duurzaam hergebruik van bestaande installatiecomponenten één van de aandachtspunten. Waar mogelijk is de bestaande LON-bekabeling hergebruikt, evenals de bestaande IO modules en naregelingen (inclusief rezoning).

Uiteraard zijn ook nieuwe installatiecomponenten toegevoegd, waaronder een nieuw onderstation van Schneider Electric (AS-P) en een visualisatie van het GBS met alle bijbehorende naregelingen. Na een uitgebreide test- en inbedrijfsstellingsprocedure werd het regeltechnische project in februari 2020 opgeleverd.

Meer projecten

Kantoorgebouw Helix

Het nieuwe kantoorgebouw Helix, een ontwikkeling van gebiedsontwikkelaar AM, wordt gesitueerd in Utrecht pal aan de ...

Pakhuis De Zwijger | Amsterdam

Bij dit upgradeproject lag de uitdaging onder meer in het maximaal ...

We helpen u graag verder!

Op zoek naar meer informatie?

Wilt u meer weten over onze regeltechnische of Smart Building oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op!