NL

Schneider Electric

Logo Schneider ElectricHC RT is in 1934 gestart met het verkopen van regeltechnische producten van Barber Colman (de rechtsvoorganger van Schneider Electric) op de Nederlandse markt. Deze relatie heeft zich ontwikkeld tot een partnership waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt. HC RT is de enige ELITE gebouwautomatisering EcoXpert van Schneider Electric in Nederland.

Systeemontwikkeling
Schneider Electric heeft haar gebouwautomatiseringsystemen, van Netwerk 8000 in 1984 tot SmartStruxure in 2013, altijd (door)ontwikkeld met veel kennis van HVAC installaties en processen.
Een van de kenmerken hiervan zijn de applicatiespecifieke naregelingen in plaats van universele naregelingen.

Bescherming van de investering van de opdrachtgever staat altijd centraal bij de ontwikkeling van nieuwe systemen. Alle systeemgeneraties zijn 100% backward compatibel met alle voorgaande generaties. Hierdoor dienen alleen die systeemcomponenten vervangen te worden die aan het einde van hun technische levensduur zijn. Verschillende systeemgeneraties werken probleemloos en 100% geïntegreerd samen.

SmartStruxure
SmartStruxure is een intelligent gebouwmanagementsysteem van de volgende generatie: een systeem dat de bestaande grenzen tussen de verschillende technische disciplines overschrijdt en de disciplines efficiënt met elkaar verbindt. SmartStruxure is een integraal platform voor het intelligent monitoren, bewaken, besturen en beheren van HVAC, energie en verlichting. SmartStruxure communiceert standaard met alle industriecommunicatie-protocollen en is volledig web based.

Bezoek de website van Schneider Electric voor aanvullende informatie.