diensten

Aanvullende diensten HC RT

Organisaties worden steeds flexibeler en dynamischer, hierdoor wordt de wijze waarop zij een gebouw gebruiken ook steeds dynamischer van aard. Het is zodoende wenselijk dat het gebouw en de bijbehorende installaties eenvoudig en snel kunnen worden aangepast om deze trend te kunnen volgen. Het aanvullende dienstenpakket van HC RT sluit hier prima op aan.

Cloud GBS

Het GebouwBeheerSysteem (GBS) is het hart van de regelinstallatie. Voor maximale veiligheid van informatie en data en optimaal hardware onderhoud en beheer, biedt HC RT een Cloud GBS aan op basis van een Software as a Service (SaaS) abonnement.

Cyber Security

Toegang tot het GebouwBeheerSysteem via internet is eenvoudig, met toegang is ook het aanpassen (en ontregelen) van installaties mogelijk. Voor gegarandeerde veiligheid biedt HC RT een Cyber Security oplossing aan die volgens IT standaarden is gecertificeerd en 24/7 wordt gemonitord en beheerd op basis van een Software as a Service (SaaS) abonnement.

Energierapportage

Op basis van duurzaamheidsambities, certificeringen en wettelijke verplichtingen is er sprake van een toenemende vraag naar specifieke, door het GBS verzamelde energiedata. Hiervoor biedt HC RT een energierapportage abonnement aan, projectspecifiek ingericht voor de instantie die de data “vraagt”.

Software upgrades

Door het steeds grotere IT aandeel binnen regelinstallaties, is het van groot belang de soft- en firmware op orde te houden. HC RT biedt als onderdeel van een onderhoudsovereenkomst het regelmatig updaten van soft- en firmware aan.

We helpen u graag verder!

Meer weten over onze toegevoegde waarde?

Neem voor aanvullende informatie inzake onze diensten op het gebied van onder meer Cyber Security en Energierapportages vrijblijvend contact op met onze specialisten.

contact