NL

Onafhankelijk en ervaren

Onafhankelijk zijn is belangrijk voor HC RT, hierdoor maken we altijd de meest optimale keuze uit de diverse productlijnen partner leveranciers én kiezen we voor apparatuur van A-leveranciers. Door de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren heeft HC RT zich ontwikkeld tot een brede Master System Integrator met geïntegreerde oplossingen en diensten op het gebied van meet- en regeltechniek, Smart Building technologie en beheer en onderhoud.

Meet- en regeltechniek

Sinds 1934 is HC RT actief op de Nederlandse markt met het ontwerpen, leveren, installeren, integreren, beheren en onderhouden van geïntegreerde meet- en regeltechnische oplossingen. Een langjarige partnerrelatie met gekwalificeerde leveranciers zoals Schneider Electric en Delta Controls garanderen de toepassing van de nieuwste (en slimme) producten en systemen.

Schneider Electric
HC RT is officieel partner van Schneider Electric Nederland. Het portfolio van Schneider Electric Nederland bevat open geïntegreerde oplossingen voor GebouwBeheerSystemen, HVAC, toegangscontrole, videobewaking en verlichting. Schneider Electric levert een compleet pakket aan software, regelapparatuur en veldapparatuur.


Delta Controls
HC RT is officieel partner van Delta Controls en vertegenwoordigt in Nederland het complete programma. Het portfolio van Delta Controls bevat open geïntegreerde BACnet-oplossingen voor gebouwautomatisering. Delta Controls levert een compleet pakket aan software, regelapparatuur en building analytics.

Smart Building technologie

Als eerste bedrijf op de Nederlandse markt is HC RT gestart met het ontwikkelen van Smart Building technologie als onderdeel van zijn techniekpakket. De eerste volledige integratie is uitgevoerd in kantoorgebouw The Edge aan de Zuidas in Amsterdam, het meest intelligente (en duurzaamste) gebouw ter wereld. HC RT ontwerpt, levert, installeert, integreert, beheert en onderhoudt:

  • Gecertificeerde, technische gebouw ICT netwerk infrastructuren
  • Gecertificeerde cyber security technologie
  • Cloud oplossingen
  • Software as a Service (dienstverlening) 


De meet- en regelinstallatie en de Smart Building infrastructuur kunnen volledig geïntegreerd zijn tot één systeem.

The Edge Amsterdam
Afbeelding: The Edge Amsterdam

Beheer en onderhoud

Voor het beheren van meet- en regelinstallaties en Smart Building infrastructuur ontwikkelt HC RT continu de organisatie en het dienstverlening-portfolio. De nieuwe technologie wordt ingezet om het beheren van installaties steeds meer geautomatiseerd uit te voeren.

Deskundige Service Engineers voeren zowel op locatie als op afstand noodzakelijk onderhoud, controles, aanpassingen en updates uit, om ervoor te zorgen dat de installaties probleemloos blijven functioneren.

Competentie ontwikkeling

Om de beschikbare kennis op niveau te houden ten aanzien van de huidige marktontwikkelingen én om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends, worden de competenties van alle medewerkers steeds doorontwikkeld en afgestemd op de competenties van HC RT. Onze toegevoegde waarde blijft hierdoor gewaarborgd.