Brede kennis en ervaring

Danzij ons brede projectportfolio, beschikken we over uitgebreide expertise van de onderstaande marktsegmenten.

Werken

Het automatiseren van klimaatinstallaties inclusief Smart Building technologie en infrastructuur van gebouwen voor kantoorwerkzaamheden is een kerndiscipline van HC RT.

Wonen

In woongebouwen, meer specifiek de gestapelde woningbouw, wordt steeds meer klimaatbeheersing (koeling en ventilatie) naast basisverwarming geïnstalleerd. Samen met zusterbedrijf Barcol-Air levert HC RT hiervoor
geïntegreerde, slimme oplossingen.

Leren

De omstandigheden waaronder we les krijgen en studeren zijn in grote mate afhankelijk van de omstandigheden waaronder dit plaats vindt. Onderzoeken tonen onomstotelijk aan dat een goed (thermisch) binnenklimaat met de goede ventilatie de leerresultaten stimuleren. HC RT beschikt over een uniek portfolio aan ruimteregelingen die uitstekend toepasbaar zijn in dit marktsegment.

Zorgen

Door de grote expertise van HC RT met ruimteregelingen voor complexe ruimten worden regelmatig beddenkamers, quarantaineruimten, laboratoria en operatiekamers gerealiseerd en geïntegreerd in systemen van derden.

Naast de bovenstaande marktsegmenten is HC RT ook in toenemende mate actief in de segmenten VERBLIJVEN (hotels), OPSLAG & DISTRIBUTIE (vastgoed voor logistiek dienstverlening), SPORTEN (zwembaden en sporthalen) VERMAKEN (musea en bioscopen) en MAKEN (productiefaciliteiten).

We helpen u graag verder!

Op zoek naar meer informatie?

Wilt u meer weten over onze regeltechnische of Smart Building oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact