HC Groep: marktleider in binnenklimaattechniek

Een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft een positieve invloed op mensen; als marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek speelt de HC Groep hierin een belangrijke rol. 

HC Groep beschikt over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied binnenklimaattechniek. Hierdoor is het bedrijf in staat om voor iedere denkbare situatie een gezond binnenklimaat te realiseren én te onderhouden. Door de  producten, systemen en diensten slim te combineren met de nieuwste (gebouw)technologieën, creëren de werkmaatschappijen van HC Groep een leef-, woon- en werkomgeving, waarbinnen het welzijn van de mens centraal wordt gesteld en waarop deze - al naar gelang behoefte - zelf invloed kan uitoefenen.

Innovatief, betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord, milieubewust en betrokken. Het zijn enkele kernwaarden die de bedrijven van HC Groep haar klanten te bieden hebben. Verspreid over 8 locaties in Nederland en 1 locatie in het buitenland zijn meer dan 400 medewerkers dagelijks betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Meer weten over HC Groep? Bezoek de bedrijfswebsite voor aanvullende informatie.

De werkmaatschappijen van HC Groep

We helpen u graag verder!

Op zoek naar meer informatie?

Wilt u meer weten over onze regeltechnische of Smart Building oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact