Onze eigen testfaciliteiten

Als onderdeel van HC Groep heeft HC RT de beschikking over diverse eigen testfaciliteiten, waaronder een uitgebreid klimaatlaboratorium. Zowel regeltechniek als Smart Building technologie vormen steeds vaker een integraal onderdeel van deze klimaatkamertesten.

Climate Room

In Purmerend beschikt HC Groep over een uitgebreid klimaatlaboratorium voor het uitvoeren van full scale binnenklimaattesten. Hiervoor wordt een representatief deel van een gebouw schaal 1:1 nagebouwd inclusief plafond- en geveldetails (voorzien van glas). Vervolgens wordt de praktijksituatie voor externe en interne belasting gesimuleerd. In deze genormeerde omgeving wordt het thermisch comfort getest, waardoor onomstotelijk wordt vastgesteld of de betreffende situatie aan alle gestelde normen en eisen voldoet.

Naast de werktuigbouwkundige onderdelen zoals luchtverdeeltechniek en klimaatplafonds zijn verlichting, regeltechniek en Smart Building technologie steeds vaker integraal onderdeel van deze klimaatkamertesten.

Solutions Center

Een belangrijke expertise van HC RT is het integreren van producten en systemen van verschillende fabrikanten met verschillende communicatie protocollen in één communicerend systeem.

Het Solutions Center in Purmerend heeft een complete Gebouwautomatisering en Smart Building infrastructuur voor het trainen en opleiden van klanten en personeel alsmede het ontwikkelen en testen van integratie- en Smart Building oplossingen.

We helpen u graag verder!

Op zoek naar meer informatie?

Wilt u meer weten over onze regeltechnische of Smart Building oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact