onderhoud1

Onderhoud nader bekeken

Een meet- en regelinstallatie is opgebouwd uit een combinatie van een groot aantal intelligente componenten, met een steeds grotere IT component. Regelmatig onderhoud is nodig om de installatie probleemloos te laten functioneren. Voor planmatig onderhoud bent u bij HC RT aan het juiste adres.

Specialistisch onderhoud

HC RT is gespecialiseerd in tweedelijns regeltechnisch onderhoud van regeltechnische installaties. Alle door HC RT geleverde installaties zijn gebouwd met producten van A-leveranciers met open communicatieprotocollen. Het basisonderhoud en -beheer kan eenvoudig zelf worden uitgevoerd door de installateur of het onderhoudsbedrijf. Voor specialistische werkzaamheden aan regelapparatuur en software treedt HC RT op als technisch dienstverlener.

Onderhoudssysteem

Building Analytics technologie faciliteert preventief onderhoud en kan geheel geautomatiseerd worden uitgevoerd. Basis-correctief onderhoud wordt door de installateur uitgevoerd, HC RT onderhoudt de DDC-hardware en -software. Op basis van langjarig onderhoud adviseren we onze klanten over Meerjaren Onderhoudsplannen en Begrotingen.

Hardware & software

Door de steeds grotere rol van IT in moderne regelinstallaties, is de rol van software en firmware steeds groter geworden. Onderhoud betreft dan niet alleen meer de hardware-componenten, maar betreft ook het up-to-date houden van soft- en firmware.

We helpen u graag verder!

Onderhoud inplannen?

Neem vrijblijvend contact op met ons serviceteam, we vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

contact