service1

Ons ervaren service team

Een meet- en regelinstallatie bestaat uit verschillende componenten, waaronder veldapparatuur, corrigerende organen, naregelingen, onderstations, servers en regelkasten.

HC RT beschikt over een kundig serviceteam dat beschikt over ruime kennis en ervaring op dit vlak.

Afgestemd op het gebouw

De eerdergenoemde componenten regelen samen met de specifieke applicatiesoftware alle installaties in het gebouw. De combinatie van componenten en de software zijn projectspecifiek geselecteerd en ontworpen, waardoor de meet- en regelinstallatie optimaal is afgestemd op de technische installaties in het gebouw en het bijbehorende gebruik.

Storingen

Alle door HC RT geleverde installaties zijn gebouwd met producten van A-leveranciers en zijn gebaseerd op open communicatieprotocollen. Desondanks kan het voorkomen dat er storingen of defecten optreden. Onze installaties zijn zo ontworpen en ingericht dat er bij een storing eenvoudig (op afstand) tijdelijke aanpassingen gedaan kunnen worden om daarmee de overlast voor de gebruikers te minimaliseren.

Snell diagnose

Een door HC RT geleverde installatie is via een beveiligde verbinding (Cyber Secure) vanuit ons beheercentrum te bekijken, te beheren alsmede te bedienen. Bij een storing kan vaak op afstand de oorzaak worden vastgesteld. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden kan het installatie- of onderhoudsbedrijf deze zelf uit voeren of hiervoor een specialist van HC RT inhuren.

We helpen u graag verder!

Vragen voor onze service-afdeling?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden op het gebied van Service, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

contact