theedge1

Totaaloplossingen

Als System Integrator overziet HC RT de complete technische infrastructuur van het gebouw, dus niet alleen de klimaatinstallaties, maar alle technische installaties én draagt hierbij de eindverantwoordelijkheid voor de netwerkinfrastructuur, integratie en ICT beveiliging.

Netwerk

Traditioneel wordt in gebouwen voor elk individueel systeem een separaat communicatienetwerk aangelegd en onderhouden. Moderne (slimme) gebouwen worden echter uitgevoerd met een één communicatienetwerk voor alle gebouwgebonden systemen.

Data

Net als in veel andere industrieën worden in gebouwen steeds meer beslissingen genomen op basis van verzamelde en verwerkte data. Als System Integrator is HC RT hierbij verantwoordelijk voor de sensornetwerken die deze data verzamelen, opslaan en aan verwerkers ter beschikking stellen.

Beveiliging

Data krijgt steeds meer waarde en moet goed beveiligd worden. HC RT is verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van Cyber Security oplossingen om data veilig uit het gebouw te exporteren en bewerkte data weer veilig te importeren.

1 infrastructuur

Naast het verzorgen van de complete klimaattechnologie is HC RT ook ontwerper, installateur, integrator en beveiliger van de complete gebouw netwerkinfrastructuur benodigd voor het integreren van alle systemen en het verzamelen, transporteren en beveiligen van data. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste IT-standaarden, technologie, beveiligings- en certificeringsmethoden.

De functies van Smart Building technologie op een rij

Downloads

Voor project EDGE Olympic leverde HC RT de volledige technische infrastructuur
lees er meer over in onze projectbeschrijving.

Lees onze algemene brochure voor meer informatie inzake onze Smart Building oplossingen.


Bronvermelding headerfoto © Ronald Tilleman

We helpen u graag verder!

Nieuwsgierig naar onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze regeltechnische of Smart Building oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact